Mogelijkheden

Op woensdag en vrijdag staan de deuren van de salon open voor 6 behandelingen per dag. Er is dus maar een redelijk beperkte plek vrij voor nieuwe klanten. Hier is bewust voor gekozen om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen behouden.

Eerst even kennis maken?

Het is natuurlijk mogelijk om eerst even kennis te maken voordat je een behandeling in de salon boekt. Dit kunnen we telefonisch doen of door middel van het boeken van alleen de huidscan. Er wordt dan nog geen behandeling uitgevoerd, maar al wel vast een intake gehouden naar je wensen en huidbehoeftes.

Een losse huidscan inclusief intake boek je voor €27


Compleet huidritueel

Het huidritueel is een intensieve gezichtsbehandeling om de vermoeidheid aan je huid te verminderen. Je huid krijgt juist weer een oppepper om weer te gaan stralen. (En tegelijkertijd kan je zelf natuurlijk ook even heerlijk ontspannen!)

De slogan van Beauty Villa is niet voor niks 'de schoonheid van zelfliefde'. Wanneer je goed voor je uiterlijk / de buitenkant zorgt ga je dat niet alleen aan je uitstraling zien, maar ga je het ook van binnen voelen. Je mag weer gaan ontspannen, je gaat je weer uitgerust voelen en door weer te mogen stralen krijg je ook weer meer zelfvertrouwen. 

Tijdens de behandeling worden de producten gemixt & matcht voor de perfecte producten afgestemd op jouw huidtype met hooggedoseerde werkstoffen. Je ervaart bijzondere gezichtsmassages, zoals de guasha massage techniek in combinatie met bindweefselmassage grepen voor het gezicht om je huid direct een oppepper te geven voor een frisse uitstraling met een gezonde glow op je gezicht! 

De behandeling in het kort:

+ Een heerlijke masserende reiniging van de huid

+ Peeling waarbij de intensiviteit afgestemd wordt op jouw huidtype

+ Actives waar jouw huid naar vraagt

+ Masker om de hooggedosseerde producten nog dieper de huid in te laten sluizen

+ Guasha gezichtsmassage icm bindweefselmassage voor het gezicht

+ Verzorging van de huid

+ Optioneel; wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven of bovenlip harsen


Het complete huidritueel boek je voor €97!

Ben je zwanger?

Gefeliciteerd! Ook dan is het complete huidritueel iets voor jou! De guasha- en bindweefselmassage voor het gezicht worden tijdens de behandeling aangepast. We kijken samen naar een alternatief wat bij je past, om toch alles uit de behandeling te kunnen halen, en misschien zelfs wel meer.. ;)


Nu ook met extra voordeel!

Het complete huidritueel wordt geadviseerd om met een frequentie van 6 weken te ondergaan. Gemiddeld is dat zo 8 keer per jaar. Wil je dat liever in 1 keer betalen? Dat kan nu ook! De behandeling wordt altijd aangepast naar jouw wensen. En door in 1 keer te betalen krijg je een voordeel van €129! 

Een jaarpakket van 8 behandeling is nu van €776 voor €647!